Vores mission i Promentum er, at være dem, der bidrager med ekspertise og sparring, så andre virksomheder og organisationer kan gennemføre den bæredygtige omstilling. Vi søger derfor en erfaren konsulent, som brænder for at bidrage til at udleve denne mission.

Muligheden

Vi er et mindre konsulenthus med ekspertiser inden for bæredygtig/regenerativ organisationsudvikling, regenerativ ledelse, forandringsledelse og strategiimplementering samt kompetenceudvikling.

Vi er i gang med at etablere os som det førende, bæredygtige alternativ til de helt store konsulenthuse, og for at følge med efterspørgslen på bæredygtig ekspertise søger vi dig, der har masser af erfaring inden for bæredygtighedsområdet.

Til den rette kandidat kan vi tilbyde et fantastisk job i et fagligt univers, hvor mulighederne for videreudvikling er uendelige, hvor vi passer på hinanden og hvor vi i den grad arbejder sammen – for at blive endnu dygtigere og for at hjælpe vores kunder videre.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du tidligere har arbejdet med nogle af de følgende områder:

  • Udvikling og implementering af bæredygtige forretningsmodeller
  • Produktanalyse og strategi til cirkulær økonomiske omstilling
  • Styring af bæredygtigt leverandørsamarbejde og forsyningskæder
  • Indhentning af data til internt klimaregnskab
  • Livcyklusvurderinger
  • Bæredygtig bundlinje
  • Strategi for overgangen til nye arbejdsgange, systemer og processer
  • 360-graders bæredygtighedsvurdering ud fra kvantitative og kvalitative analyser
  • Rådgivning om certificering af B Corp, ISO, EMAS, FSC, MSC, m.fl.
  • Har hjulpet virksomheder med at søge funding til bæredygtig omstilling – eksempelvis SMV:GRØN

Det er vigtigt for os, at du finder områderne spændende og er motiveret for at udvikle din viden inden for dem. Hertil er det centralt for os, at du er skarp til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og vægter inddragelse og dialog med interessenter.

Derudover er det en fordel, hvis  du sætte pris på at arbejde med udviklingsopgaver, hvor du skal udarbejde nye tilgange og indsatser målrettet specifikke organisationer og virksomheder.

Du skal brænde for dit fag, ønske at være en del at et sprudlende fagligt og socialt fællesskab, være god til at opbygge nære kunderelationer og være god til at tænke og skabe forretning.

Din uddannelse er sekundært for os; det er din erfaring (gerne mindst 3-5 år), din faglighed og din personlighed, vi er interesseret i. Måske er du selvstændig konsulent og drømmer som at være en del af et fællesskab; måske kommer du fra en lignende stilling i et andet konsulenthus.

Vi opererer med en stor grad af frihed, og det skal du kunne navigere i.

Og så skal du kunne se dig selv i vores værdier: https://promentum.dk/om/

Hvem er vi?

Vi er en konsulentvirksomhed, der hjælper organisationer med strategisk udvikling af dem og deres medarbejdere. Det gør vi gennem kompetenceudvikling og rådgivning i projektledelse, forandringsledelse, strategi og strategiimplementering samt bæredygtig organisationsudvikling.

Hos os møder du fagligt stærke personer, der dyrker det gode og nære fællesskab, og der er altid plads til grin og gode ideer.

Du får 27 super seje og MEGA dygtige kolleger og bliver en del at et sprudlende fællesskab, der dyrker faglighed og brænder for at hjælpe vores kunder.

Vi holder til ved Rådhuspladsen i hjertet af København.

Skal vi snakke videre om mulighederne?

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt partner Mikkel Flod Storgaard på [email protected] eller på 60743050

5 skridt mod ansvarlig virksomhedsførelse