Viden

fra os til dig

En ny ven i flokken – Gazellen 2015

Promentum A/S

Gazelle 2015 - tegneserie af Erik Petri

Gazelle logo 2014 og 2015Arbejdsglæde skaber livskvalitet

Vi er stolte og glade for at have modtaget Gazellen for andet år i træk.

Vi håber, vi fortsat kan få lov til at hjælpe danske arbejdspladser – ledere og medarbejdere – med at forløse deres fulde potentiale, så de opnår kompetencerne til at lykkes og oplever arbejdsglæde. Fordi arbejdsglæde skaber livskvalitet.

I året der er gået

Vi har fokuseret specielt meget på at hjælpe virksomheder med at indføre strategisk sundhed på arbejdspladsen. Vi ved, at en times ugentlig træning i arbejdstiden giver gladere medarbejdere samtidig med, at det skaber bedre resultater på bundlinjen. Og vi brænder for at hjælpe de danske virksomheder med at indføre den forandring.

Vi brænder også særligt meget for, at få forandringer til at fungere i hverdagen – og på lang sigt. Det kalder vi hverdagsimplementering. Det handler om at implementere forandringerne, der hvor hverdagen sker. Det gør vi ved at undervise, rådgive, hjælpe og følge op ude på arbejdspladserne. Så effekten bliver vedvarende.

Vi er lykkelige i dag

Vi får selskab af en ny ven: Gazellen 2015. Vi forsætter vores arbejde, vi inviterer gerne flere med ind i flokken – og vi håber, I vil være med på rejsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gazelle 2015 - tegnet af Erik Petri