Podcast: Den regenerative filosofi

af Kasper Nøraa | sep 27, 2023 | Podcast

Du er formentlig stødt på begrebet ’regenerativ’ eller ‘det regenerative’ før – især hvis du har lyttet til ’Lyden af Promentum.’

I dagens afsnit får du endnu flere aspekter af det regenerative, når Kim Gørtz tager dig med på en ren filosofisk tour de force.

Kim er erhvervsfilosof og centerleder af det nyligt oprettede Center for Regenerativ Filosofi. Han har derudover skrevet knapt 50 bøger om bl.a. filosofi, ledelse og protreptik. Dagens afsnit handler om filosofi, særligt den regenerative filosofi, som Kim vil kortlægge i en kommende bog. 

I podcasten fortæller Kim bl.a. om, hvordan man overhovedet kortlægger en filosofi for noget. Han kommer ind på hvilke filosofiske retninger, den regenerative filosofi trækker på, og så løfter han sløret for nogle af de fagfilosofiske prægninger, som han ser i den regenerative bevægelse. 

Til slut kommer Kim med en anbefaling til, hvor du skal starte, hvis du gerne vil forstå regenerativ filosofi. Og elller må du vente på, at hans bog udkommer.

Rigtig god lyttelyst

Nysgerrig efter mere viden om Kims arbejde med det regenerative? Så tryk her, og udforsk Center for Regenerativ Filosofi.