Vær i kontrol over din egen verden med projektledelsesuddannelse

Er du en ildsjæl med et projekt, der forandrer verden?

Har du et projekt, der kan være med til at udvikle og forandre verden – eller i hvert fald gøre den til et lidt bedre sted for nogle? Men mangler du kompetencerne til at drive det i mål? Så læs videre her. Vi har nemlig endnu engang reserveret en plads på vores åbne projektlederuddannelse til en ildsjæl, der står i front for et projekt, der vil gøre verden til et lidt bedre sted.

Hvorfor?

Fordi vi i Promentum tror på, at med de rigtige værktøjer og kompetencerne til at udvikle, styre og lede projekter effektivt, øger du sandsynligheden for at komme sikkert i mål. Men desværre har sociale og velgørende projekter oftest et begrænset budget, der ikke rummer mulighed for at udvikle ildsjælenes kompetencer. Derfor tilbyder vi en gratis plads på vores åbne projektlederuddannelse.

Er du en ildsjæl? Send os din ansøgning

Om du er en ildsjæl, der skaber positive forandringer for klimaet, hjælper socialt udsatte, har fået en fantastisk idé, der kan styrke dit lokaleområde eller noget helt fjerde, så har du nu muligheden for at komme i spil til en gratis projektlederuddannelse.

Beskriv dit projekt (max 1 side) og fortæl os hvorfor det lige er dig, der skal have en projektlederuddannelse. Send det til os på mail promentum@promentum.dk senest den 15. oktober 2021. Alle ansøgere får direkte besked senest den 22. oktober 2021. Kriterierne for at søge er simple:

  • Du arbejder i en velgørende organisation eller for et velgørende formål, men har ikke midler til kompetenceudvikling.
  • Du er projektleder for et projekt – stort eller lille – der gør samfundet eller verden til et bedre sted.
  • Du har ikke en projektlederuddannelse allerede.

Hvis du kan overbevise os om, at dit projekt er det mest meningsfulde – og at du har mest behov for hjælp – så får du en gratis plads på vores åbne projektlederuddannelse i Aarhus eller København. (Dato oplyses senere)

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tidligere ildsjæle

Andrew Julius Bende

Ildsjæl 2019 - Andrew Julius Bende

Andrew var ildsjælen, der fik en gratis plads på vores projektlederuddannelse i København i maj 2019. Han arbejder i organisationen Crossing Borders. Andrew er projektleder på projektet: “Afrikas ungdoms perspektiv på de 17 Verdensmål – dilemmaer og bæredygtighed”.

Sia Kristina Andersen - ildsjæl 2018

Ildsjæl 2018 - Sia Kristina Andersen

Sia var ildsjælen, der fik gratis plads på vores projektlederuddannelse i København i september 2018. Hun arbejder som frivillig for foreningen Demokratiscenen med at udvikle vores demokrati bl.a. med et lavpraktisk koncept, som de kalder “Demokrati Fitness”.

Henriette Lind Kelstrup - Årets ildsjæl 2018

Ildsjæl 2017 - Henriette Lind Kelstrup

Henriette var ildsjælen, der fik gratis plads på vores projektlederuddannelse i København i september 2017. Hun arbejder hos Ungdommens Røde Kors, hvor hun har ansvar for mange projekter, og bl.a. arbejder dedikeret for at hjælpe unge psykisk sårbare.

Læs mere

Anja Styhm Kristensen - Årets ildsæjl 2016

Ildsjæl 2016 - Anja Styhm Kristensen

Anja var ildsjælen, der fik gratis plads på vores projektlederuddannelse i Århus i april 2016. Hun arbejder i organisationen Frivilligværket & Selvhjælp Randers. De laver bl.a. gruppeforløb for børn, unge og voksne, som står i en svær livssituation.

Julie Ravn Sørensen - Årets ildsjæl 2016

Ildsjæl 2016 - Julie Ravn Sørensen

Julie var ildsjælen, der fik en gratis plads på vores projektlederuddannelse i København i januar 2016. Hun arbejder i stofindtagelsesrummene på Vesterbro, som er en del af Mændenes Hjem.